Friskare utan vaccin, 13okt 10.00-13.00

En föreläsning som tar upp vaccinernas mörka baksida dvs det som BVC inte berättar för dig. Du får en kort historisk bakgrund till våra moderna vacciner; deras innehåll och tänkta verkan; förväntade risker och biverkningar av vacciner; slutligen några naturliga tips på hur Du kan börja rensa ut vacciner och andra gifter ur kroppen så att den med tiden helt kan läka sig själv.

Anmälan sker till info@vartalternativ.se
Ange för - och efternamn på den/de som önskar delta.
Hur du betalar meddelas när du anmält dig.

Kostnad: 250kr/pers + 30kronor för fika (gluten, socker och mejerifritt)

Anmälan är bindande. Vi har begränsat med platser, så först till kvarn…......din plats är bokad när du betalt.

Föreläsare:
Doktor Ann-Charlotte Stewart, Ph.D.
* * *

Friskare utan vaccin?

Visste du att några av planetens giftigaste ämnen finns i vacciner?
Visste du att man funnit tungmetaller och radioaktiva ämnen i vacciner?
Visste du att många och allt fler vacciner är GMO-vacciner? Ett par exempel är Gardasil och MPR.
Visste du att man använder cellinjer från aborterade foster från människa för att framställa vacciner?
Visste du att ett barn som följer det allmänna svenska vaccinationsprogrammet idag får mer än 30 doser vaccin innan de gått ut skolan och att allt fler vacciner “lite i smyg” håller på att införas på programmet? Motsvarande siffra i USA är över 70 doser och ökande.
Visste du att det inte finns några korrekt vetenskapligt utförda studier som visar att vaccinerade barn är friskare än ovaccinerade barn?
Har du någonsin frågat dig själv varför vaccinindustrin genom åren betalt ut 3,7 miljarder dollar för att kompensera individer som åsamkats vaccinskador - om vacciner nu är så säkra som våra myndigheter vill får oss att tro? Detta trots att det är mycket svårt att få rätt mot läkemedelsbolagen. Mörkertalet är stort.
En del tycks tro att man måste välja mellan sjukdom eller risken att få vaccinskador. Det är ett falsk tänk som skadar dig.
Du kan välja att stärka ditt immunförsvar, leva helt frisk - och det på ett holistiskt och helt naturligt sätt.

Kom med dina frågor och funderingar. Det blir gott om tid för diskussion.

Vi ses i Norrköping 13 oktober

Varmt välkommen,
Ann-Charlotte Stewart, Ph.D.

Doktor Ann-Charlotte Stewart, Ph.D. är cancerforskaren som efter tio år i labbet tappade förtroendet för cancerindustrin och den västerländska skolmedicinen baserad på läkemedelsbolagens kemiska droger, många gånger med allvarliga biverkningar.

Desillusionerad, efter att ha jobbat inom cancer- och vaccinindustrins vansinnigt kompetitiva värld, en värld genomsyrad av en mentalitet som alltför ofta kännetecknades av uppblåsta egon och aggressiv girighet, hoppade hon av sin framgångsrika forskarkarriär 1995 till förmån för att studera alternativa, naturliga och holistiska vägar till optimal hälsa och välmående.
Ann-Charlotte har aldrig gått tillbaka till sin forna karriär som cancer- och vaccinforskare, detta trots att hon hade vägen klart utstakad för sig med anslag från IARC/WHO, som då tillät henne att studera det möjliga sambandet mellan Humana Papillomvirus (HPV) och livmoderhalscancer. Dessa internationella forskningsstudier genomfördes på The Cancer Center i Albuquerque, New Mexico, USA, åren 1994 -1995. Hennes handledare från detta laboratorium är idag en av de forskare som ligger bakom patenten till HPV-vaccinerna Cervarix och Gardasil.
Året innan Ann-Charlottes postdoktorala studier i USA, 1993, disputerade hon i ämnet medicinsk genetik med inriktning på papillomvirusgenetik och genuttryck på Institutionen för Medicinsk Genetik vid Uppsala universitet. Hennes fil kand avslutades 1989 i ämnena mikrobiologi/molekylär biologi. Hon har förutom sin avhandling publicerat tio särtryck i kända och etablerade internationella, vetenskapliga tidskrifter.
Ann-Charlotte har mycket att lära oss om hälsa och vacciner, inte bara på grund av hennes erfarenheter från forskningsvärlden, men också på grund av att hon själv drabbades av allvarliga biverkningar från vacciner och giftiga “läkemedel”. Då skolmedicinen inte gav något hopp alls om att bota dessa enligt den “obotliga” symtom och “kroniska” sjukdomar, tvingades hon själv hitta och studera alternativa vägar för att läka sin kropp och hela sitt liv. Nu är det hennes livs passion att upplysa så många det bara går om att det alltid finns hopp och en väg tillbaka till naturlig och optimal hälsa.

AKTIVITETER

Friskare utan vaccin, 13okt 10.00-13.00
En föreläsning som tar upp vaccinernas mörka baksida dvs det som BVC inte berättar för dig. Du får en...

After work - Föredrag om drömarbete
​Måndag den 5 november kl 18.00-19.00 berättar Sofia Petersen om drömarbete. Vill ni veta mer om Sofia så läs här. Ingen...

Lunchföreläsning med soppa, endast 3 tillfällen
​Den här hösten kommer vi bara att erbjuda 3 st soppluncher så först till kvarn, begränsat antal platser. 17 oktober En strålande...

Det finns över 45 000 sjukdomar men bara en hälsa
​En föreläsning om hur du kan stärka din hälsa, och vad du kan göra vid olika problem: Hjärtsvikt -...