Blåbärsbakelse

​Botten:

3 dl mandel

1 dl torkade aprikoser

1 dl dadlar

1 tsk kokosolja

lite vatten

nypa salt

Fyllning:

5 dl blåbär

4 dl cashewnötter

3-4 msk honung

2 krm vaniljpulver

Lägg dadlarna och aprikoserna i blöt ett par timmar om de är torkade.

Mixa ingredienserna till botten till en jämn deg. Tillsätt eventuellt lite vatten om den blir för torr. Platta ut degen i en springform, täck med ett bakplåtspapper och pressa ut den så mycket som möjligt. Lyft försiktigt av pappret.

Mixa ingredienserna till fyllningen och fördela den över botten. Ställ frysen i ett par timmar.

Bakelsen smakar gott att äta lite halvfrusen, ta fram formen en halvtimma innan servering så är det lättare att skära snygga bitar och dekorera med lite riven mörk choklad.

AKTIVITETER

I januari startar Mindfull Vinyasa yoga
Onsdagen den 10 januari startar vi igång en ny yogatermin med Mindful Vinyasa (tidigare Vinyasa)! Under vintern och våren kommer Louise Larsson (certifierad yogal...

Föreläsning, “Liten tuva stjälper ofta stora lass”
Att äta rätt, motionera och sova bra är saker vi ofta är medvetna om, men vilket salt ska vi använda? Är det så...

Livsyoga
​Livsyoga är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort...

Bra cirkulation - förutsättning för en god hälsa!
​Vill du optimera dina förutsättningar för en bra hälsa? Kom och lyssna på vår föreläsning om BEMER-behandling som...

Lunchföreläsning med soppa
Onsdagar 12.00-13.00 ojämna veckor Vi serverar en härlig vegetarisk soppa! Alltid ekologisk och glutenfri. Då kan du också lyssna på våra duktiga...