Filmjölksbröd med äpple och havre

​5 dl filmjölk

1 msk honung

2 grovrivna äpplen

2 msk chiafrön

1 tsk salt

2 tsk bikarbonat

2 dl havregryn

4,5 dl mjöl ( jag blandade durra-, teff- och bovetemjöl)

Rör ihop filmjölk och honung, tillsätt resten av ingredienserna och blanda ordentligt. Häll den lösa degen i en smörad eller en bakpappersklädd brödform. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 50-60 minuter.

AKTIVITETER

I januari startar Mindfull Vinyasa yoga
Onsdagen den 10 januari startar vi igång en ny yogatermin med Mindful Vinyasa (tidigare Vinyasa)! Under vintern och våren kommer Louise Larsson (certifierad yogal...

Föreläsning, “Liten tuva stjälper ofta stora lass”
Att äta rätt, motionera och sova bra är saker vi ofta är medvetna om, men vilket salt ska vi använda? Är det så...

Livsyoga
​Livsyoga är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort...

Bra cirkulation - förutsättning för en god hälsa!
​Vill du optimera dina förutsättningar för en bra hälsa? Kom och lyssna på vår föreläsning om BEMER-behandling som...

Lunchföreläsning med soppa
Onsdagar 12.00-13.00 ojämna veckor Vi serverar en härlig vegetarisk soppa! Alltid ekologisk och glutenfri. Då kan du också lyssna på våra duktiga...