Filmjölksbröd med äpple och havre

​5 dl filmjölk

1 msk honung

2 grovrivna äpplen

2 msk chiafrön

1 tsk salt

2 tsk bikarbonat

2 dl havregryn

4,5 dl mjöl ( jag blandade durra-, teff- och bovetemjöl)

Rör ihop filmjölk och honung, tillsätt resten av ingredienserna och blanda ordentligt. Häll den lösa degen i en smörad eller en bakpappersklädd brödform. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 50-60 minuter.

AKTIVITETER

Lunchföreläsning med soppa, endast 3 tillfällen
​Den här hösten kommer vi bara att erbjuda 3 st soppluncher så först till kvarn, begränsat antal platser. 17 oktober En strålande...

Det finns över 45 000 sjukdomar men bara en hälsa
​En föreläsning om hur du kan stärka din hälsa, och vad du kan göra vid olika problem: Hjärtsvikt -...