Havrebröd

​3 dl havregryn

2 dl hett vatten

2 msk smör/kokosolja

salt

Smält smöret i vattnet och rör i havregrynen och saltet. Låt stå några minuter tills smeten har klibbat ihop sig. Klicka ut till 6 “kakor” och platta försiktigt ut till ca 0,5 - 1cm tjocklek. Blöt fingrarna så fastnar inte smeten på fingrarna. Grädda i 200 grader ca 20-25 min. Riv i en morot eller blanda i lite solrosfröer för smaksättning.

AKTIVITETER

Lunchföreläsning med soppa, endast 3 tillfällen
​Den här hösten kommer vi bara att erbjuda 3 st soppluncher så först till kvarn, begränsat antal platser. 17 oktober En strålande...

Det finns över 45 000 sjukdomar men bara en hälsa
​En föreläsning om hur du kan stärka din hälsa, och vad du kan göra vid olika problem: Hjärtsvikt -...