Mini matmuffins

​ca 40st minimuffins (eller 12 normala muffins)

3 1/2 dl filmjölk

1 tsk fiberhusk

1 ägg

1,5 dl mandelmjöl

2,5 dl bovetemjöl

1,5 tsk bikarbonat

100 g smör

Smaksättning

1 msk torkad basilika

8-10 soltorkade tomater

10-12 gröna eller gröna oliver

1/2 stor eller 1 liten rödlök

100 g fetaost

ca 20 basilikablad

1/4 chili

1/2 tsk salt

riven parmesanost till att lägga på toppen

Rör ihop fil och fiberhusk, låt svälla 5 min. Under tiden mixa ihop smaksättningen, utan fetaosten, med en stavmixer. Tillsätt ägg och mjölsorterna blandat med bikarbonat i filen. Rör i smält smör, smaksättning och smula i fetaosten.

Fyll muffinsformarna till 2/3 och lägg på lite riven parmesanost. Grädda i ugnen ca 12-15 min i 200grader tills de fått en fin gyllene färg.

Om ni inte använder muffinsplåt så välj en form med tjock kant och glatt yta, annars smörj formarna med lite smör eller olja.

AKTIVITETER

I januari startar Mindfull Vinyasa yoga
Onsdagen den 10 januari startar vi igång en ny yogatermin med Mindful Vinyasa (tidigare Vinyasa)! Under vintern och våren kommer Louise Larsson (certifierad yogal...

Föreläsning, “Liten tuva stjälper ofta stora lass”
Att äta rätt, motionera och sova bra är saker vi ofta är medvetna om, men vilket salt ska vi använda? Är det så...

Livsyoga
​Livsyoga är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort...

Bra cirkulation - förutsättning för en god hälsa!
​Vill du optimera dina förutsättningar för en bra hälsa? Kom och lyssna på vår föreläsning om BEMER-behandling som...

Lunchföreläsning med soppa
Onsdagar 12.00-13.00 ojämna veckor Vi serverar en härlig vegetarisk soppa! Alltid ekologisk och glutenfri. Då kan du också lyssna på våra duktiga...