Nässelpesto

​1 liter färska nässlor

1/2 dl solrosfrön

1 vitlöksklyfta

1 dl riven parmesanost

1 dl olivolja

salt och peppar

(citronsaft)

Ansa nässlorna och koka dem hastigt i 2 minuter, häll av och pressa ur vattnet.

Mixa nässlorna tillsammans med solrosfrön, vitlök och parmesanost. Häll i olivolja.

Smaka av med salt och peppar, ev pressa i lite citron.

AKTIVITETER

Friskare utan vaccin, 13okt 10.00-13.00
En föreläsning som tar upp vaccinernas mörka baksida dvs det som BVC inte berättar för dig. Du får en...

After work - Föredrag om drömarbete
​Måndag den 5 november kl 18.00-19.00 berättar Sofia Petersen om drömarbete. Vill ni veta mer om Sofia så läs här. Ingen...

Lunchföreläsning med soppa, endast 3 tillfällen
​Den här hösten kommer vi bara att erbjuda 3 st soppluncher så först till kvarn, begränsat antal platser. 17 oktober En strålande...

Det finns över 45 000 sjukdomar men bara en hälsa
​En föreläsning om hur du kan stärka din hälsa, och vad du kan göra vid olika problem: Hjärtsvikt -...