Quinoasallad med spenatdressing

Kokt quinoa – ljummen eller avsvalnad (quinoan kan gärna kokas i buljong)

Klyftad rödlök – bakad i ugnen med lite salt och olivolja

Gröna bönor – lätt förvällda eller tinade från frysen

Granatäpplekärnor

Pumpakärnor – rostade i torr stekpanna

Bladpersilja – grovt hackad

Bladspenat

Spenatdressing: bladspenat, olivolja, citronsaft, citronskal, honung, salt

Blanda ihop salladen och mixa dressingen och ringla över.

AKTIVITETER

I januari startar Mindfull Vinyasa yoga
Onsdagen den 10 januari startar vi igång en ny yogatermin med Mindful Vinyasa (tidigare Vinyasa)! Under vintern och våren kommer Louise Larsson (certifierad yogal...

Föreläsning, “Liten tuva stjälper ofta stora lass”
Att äta rätt, motionera och sova bra är saker vi ofta är medvetna om, men vilket salt ska vi använda? Är det så...

Livsyoga
​Livsyoga är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort...

Bra cirkulation - förutsättning för en god hälsa!
​Vill du optimera dina förutsättningar för en bra hälsa? Kom och lyssna på vår föreläsning om BEMER-behandling som...

Lunchföreläsning med soppa
Onsdagar 12.00-13.00 ojämna veckor Vi serverar en härlig vegetarisk soppa! Alltid ekologisk och glutenfri. Då kan du också lyssna på våra duktiga...