Quinoasallad med spenatdressing

Kokt quinoa – ljummen eller avsvalnad (quinoan kan gärna kokas i buljong)

Klyftad rödlök – bakad i ugnen med lite salt och olivolja

Gröna bönor – lätt förvällda eller tinade från frysen

Granatäpplekärnor

Pumpakärnor – rostade i torr stekpanna

Bladpersilja – grovt hackad

Bladspenat

Spenatdressing: bladspenat, olivolja, citronsaft, citronskal, honung, salt

Blanda ihop salladen och mixa dressingen och ringla över.

AKTIVITETER

Lunchföreläsning med soppa, endast 3 tillfällen
​Den här hösten kommer vi bara att erbjuda 3 st soppluncher så först till kvarn, begränsat antal platser. 17 oktober En strålande...

Det finns över 45 000 sjukdomar men bara en hälsa
​En föreläsning om hur du kan stärka din hälsa, och vad du kan göra vid olika problem: Hjärtsvikt -...