Rödbetshummus ca 5 dl

1 burk á 400 gr kikärtor eller ca 5 dl hemkokta.

Ca 1 msk citronsaft.
Ca 3 msk olivolja.
1-2 msk tahini/sesampasta (beror på hur mycket du tycker om tahini).
1 stor eller 2 små kokta rödbetor.
Salt och peppar efter smak.

Gör så här:
Mixa ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Känns
hummusen för stabbig, häll i lite mer olivolja eller vatten. Behövs mer syra, ta i lite mer cironsaft.

AKTIVITETER

Lunchföreläsning med soppa, endast 3 tillfällen
​Den här hösten kommer vi bara att erbjuda 3 st soppluncher så först till kvarn, begränsat antal platser. 17 oktober En strålande...

Det finns över 45 000 sjukdomar men bara en hälsa
​En föreläsning om hur du kan stärka din hälsa, och vad du kan göra vid olika problem: Hjärtsvikt -...