“Rör-ihop” muffins

100 g smör

1,5 dl kokossocker

2 dl mjöl (rismjöl, kikärtsmjöl, mandelmjöl eller blanda två sorter)

2 st ägg

1 tsk bakpulver

1 krm vaniljpulver

äpple, kanel, kardemumma och smör att steka i.

Smält smöret och låt svalna. Blanda det torra ingredienserna. Rör ihop äggen och blanda i mjölblandningen, häll i smöret. Tärna äpplen och stek lätt i smör. Strö över kanel och kardemumma efter smak.

Häll upp smeten i muffinsformar, 12 “normala” eller 24 mini och toppa med äpplena. Grädda i 175 grader, 20-25 min för “normala” och 8-10 min mini.

Eller häll smeten i en springform och toppa med valfri frukt eller bär.

AKTIVITETER

I januari startar Mindfull Vinyasa yoga
Onsdagen den 10 januari startar vi igång en ny yogatermin med Mindful Vinyasa (tidigare Vinyasa)! Under vintern och våren kommer Louise Larsson (certifierad yogal...

Föreläsning, “Liten tuva stjälper ofta stora lass”
Att äta rätt, motionera och sova bra är saker vi ofta är medvetna om, men vilket salt ska vi använda? Är det så...

Livsyoga
​Livsyoga är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort...

Bra cirkulation - förutsättning för en god hälsa!
​Vill du optimera dina förutsättningar för en bra hälsa? Kom och lyssna på vår föreläsning om BEMER-behandling som...

Lunchföreläsning med soppa
Onsdagar 12.00-13.00 ojämna veckor Vi serverar en härlig vegetarisk soppa! Alltid ekologisk och glutenfri. Då kan du också lyssna på våra duktiga...