Rotfruktskaka

Skriver inga mått i detta recept utan ni får uppskatta efter hur många som ska äta.

50% potatis

25% morötter

25% rödbetor

rödlök, vitlök, fetaost och färsk rosmarin

Skiva rotfrukterna tunt å blanda i en gratängform med skivad rödlök, hackad vitlök och rosmarin och smulad fetaost. Salta och peppra, och blanda väl. Avsluta med att packa ihop rotfrukterna ordentligt och häll på grädde så det täcker gratängen. Grädda i 200 grader tills gratängen är genom mjuk. Serves varm eller kall.

AKTIVITETER

Friskare utan vaccin, 13okt 10.00-13.00
En föreläsning som tar upp vaccinernas mörka baksida dvs det som BVC inte berättar för dig. Du får en...

After work - Föredrag om drömarbete
​Måndag den 5 november kl 18.00-19.00 berättar Sofia Petersen om drömarbete. Vill ni veta mer om Sofia så läs här. Ingen...

Lunchföreläsning med soppa, endast 3 tillfällen
​Den här hösten kommer vi bara att erbjuda 3 st soppluncher så först till kvarn, begränsat antal platser. 17 oktober En strålande...

Det finns över 45 000 sjukdomar men bara en hälsa
​En föreläsning om hur du kan stärka din hälsa, och vad du kan göra vid olika problem: Hjärtsvikt -...