Rotfruktskaka

Skriver inga mått i detta recept utan ni får uppskatta efter hur många som ska äta.

50% potatis

25% morötter

25% rödbetor

rödlök, vitlök, fetaost och färsk rosmarin

Skiva rotfrukterna tunt å blanda i en gratängform med skivad rödlök, hackad vitlök och rosmarin och smulad fetaost. Salta och peppra, och blanda väl. Avsluta med att packa ihop rotfrukterna ordentligt och häll på grädde så det täcker gratängen. Grädda i 200 grader tills gratängen är genom mjuk. Serves varm eller kall.

AKTIVITETER

I januari startar Mindfull Vinyasa yoga
Onsdagen den 10 januari startar vi igång en ny yogatermin med Mindful Vinyasa (tidigare Vinyasa)! Under vintern och våren kommer Louise Larsson (certifierad yogal...

Föreläsning, “Liten tuva stjälper ofta stora lass”
Att äta rätt, motionera och sova bra är saker vi ofta är medvetna om, men vilket salt ska vi använda? Är det så...

Livsyoga
​Livsyoga är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort...

Bra cirkulation - förutsättning för en god hälsa!
​Vill du optimera dina förutsättningar för en bra hälsa? Kom och lyssna på vår föreläsning om BEMER-behandling som...

Lunchföreläsning med soppa
Onsdagar 12.00-13.00 ojämna veckor Vi serverar en härlig vegetarisk soppa! Alltid ekologisk och glutenfri. Då kan du också lyssna på våra duktiga...