Svampkräm

​300g svamp, gärna både skogschampinjoner och kantareller.

1/2 purjolök

200g färskost

1-2 klyftor vitlök

västerbottenost

färsk timjan

citron

salt och peppar

Fräs den hackade svampen i smör, lägg i bunke för att svalna. Fräs lök, vitlök och timjan mjukt och låt svalna tillsammans med svampen. Blanda i färskost så att det blir en kräm och riv i västerbottenost efter tycke och smak. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.

AKTIVITETER

Friskare utan vaccin, 13okt 10.00-13.00
En föreläsning som tar upp vaccinernas mörka baksida dvs det som BVC inte berättar för dig. Du får en...

After work - Föredrag om drömarbete
​Måndag den 5 november kl 18.00-19.00 berättar Sofia Petersen om drömarbete. Vill ni veta mer om Sofia så läs här. Ingen...

Lunchföreläsning med soppa, endast 3 tillfällen
​Den här hösten kommer vi bara att erbjuda 3 st soppluncher så först till kvarn, begränsat antal platser. 17 oktober En strålande...

Det finns över 45 000 sjukdomar men bara en hälsa
​En föreläsning om hur du kan stärka din hälsa, och vad du kan göra vid olika problem: Hjärtsvikt -...