Svampkräm

​300g svamp, gärna både skogschampinjoner och kantareller.

1/2 purjolök

200g färskost

1-2 klyftor vitlök

västerbottenost

färsk timjan

citron

salt och peppar

Fräs den hackade svampen i smör, lägg i bunke för att svalna. Fräs lök, vitlök och timjan mjukt och låt svalna tillsammans med svampen. Blanda i färskost så att det blir en kräm och riv i västerbottenost efter tycke och smak. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.

AKTIVITETER

I januari startar Mindfull Vinyasa yoga
Onsdagen den 10 januari startar vi igång en ny yogatermin med Mindful Vinyasa (tidigare Vinyasa)! Under vintern och våren kommer Louise Larsson (certifierad yogal...

Föreläsning, “Liten tuva stjälper ofta stora lass”
Att äta rätt, motionera och sova bra är saker vi ofta är medvetna om, men vilket salt ska vi använda? Är det så...

Livsyoga
​Livsyoga är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort...

Bra cirkulation - förutsättning för en god hälsa!
​Vill du optimera dina förutsättningar för en bra hälsa? Kom och lyssna på vår föreläsning om BEMER-behandling som...

Lunchföreläsning med soppa
Onsdagar 12.00-13.00 ojämna veckor Vi serverar en härlig vegetarisk soppa! Alltid ekologisk och glutenfri. Då kan du också lyssna på våra duktiga...