Thai inspirerad rotfruktssoppa

250 gram morötter

250 gram sötpotatis

1 gul lök

2 klyftor vitlök

1 rågad msk rödcurry

400 gram kikärtor

400 ml kokosmjölk

1/2 purjolök

1 lime, skal och saft

grönsaksbuljong

Bryn lök ock vitlök försiktigt. Hacka upp morötter och sötpotatis och lägg i kastrullen. Rör i rödcurry och fyll på med buljong och vatten tills rotfrukterna är täckta. Koka tills morötterna är mjuka och mixa soppan. Häll i kokosmjölken, kikärtorna och lime. Koka upp soppan och späd med mer vätska om den känns för tjock. Bryn purjolöken och toppa soppan med vid servering.

AKTIVITETER

I januari startar Mindfull Vinyasa yoga
Onsdagen den 10 januari startar vi igång en ny yogatermin med Mindful Vinyasa (tidigare Vinyasa)! Under vintern och våren kommer Louise Larsson (certifierad yogal...

Föreläsning, “Liten tuva stjälper ofta stora lass”
Att äta rätt, motionera och sova bra är saker vi ofta är medvetna om, men vilket salt ska vi använda? Är det så...

Livsyoga
​Livsyoga är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort...

Bra cirkulation - förutsättning för en god hälsa!
​Vill du optimera dina förutsättningar för en bra hälsa? Kom och lyssna på vår föreläsning om BEMER-behandling som...

Lunchföreläsning med soppa
Onsdagar 12.00-13.00 ojämna veckor Vi serverar en härlig vegetarisk soppa! Alltid ekologisk och glutenfri. Då kan du också lyssna på våra duktiga...