Tomatsoppa med kokosmjölk och chili

​4 portioner

1st gul lök

ca 2cm riven färsk ingefära

2st vitlöksklyftor

1 liten röd chili

1 stjälk citrongräs

400gram tomater, burk eller färska

400ml kokosmjölk

1 msk tamari

1lime, saft och skal

Hacka lök och vitlök och bryn försiktigt. Tillsätt kryddor och tomaterna. Mixa soppan och tillsätt kokosmjölk och en stjälk krossad citron gräs. Låt småputtra en 20minuter och smaka av med tamari, salt och lime. Ta bort citrongräs stjälken och servera. Soppan blir mer smakrik om den får stå till dagen efter, men låt då citrongräset ligga i.

AKTIVITETER

I januari startar Mindfull Vinyasa yoga
Onsdagen den 10 januari startar vi igång en ny yogatermin med Mindful Vinyasa (tidigare Vinyasa)! Under vintern och våren kommer Louise Larsson (certifierad yogal...

Föreläsning, “Liten tuva stjälper ofta stora lass”
Att äta rätt, motionera och sova bra är saker vi ofta är medvetna om, men vilket salt ska vi använda? Är det så...

Livsyoga
​Livsyoga är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort...

Bra cirkulation - förutsättning för en god hälsa!
​Vill du optimera dina förutsättningar för en bra hälsa? Kom och lyssna på vår föreläsning om BEMER-behandling som...

Lunchföreläsning med soppa
Onsdagar 12.00-13.00 ojämna veckor Vi serverar en härlig vegetarisk soppa! Alltid ekologisk och glutenfri. Då kan du också lyssna på våra duktiga...