Zucchinisoppa med parmesanost

​4 personer

500 gram zucchini eller pumpa

1 gul lök

2 vitlöksklyftor

1-2 dl grädde

grönsaksbuljong

50-100 gram parmesanost

1 citron

Hacka lök och vitlök, fräs mjuk i kastrull. Tärna zucchinin och fräs med löken. Fyll på med vatten så det precis täcker grönsakerna och koka med grönsaksbuljong tills zucchinin är mjuk. Mixa soppan och häll i grädde , finriven parmesan. Koka upp och smaka av med salt, peppar och lite pressad citron. Servera soppan som den är, eller toppa med lite tärnade stekta rotfrukter som du rör ut lite pesto i. Vill man ha lite tuggmotstånd i soppan kan man grovrivna lite zucchini som man lägger i efter att soppan är mixad.

AKTIVITETER

Friska barn, en föreläsning om barns immunförsvar
​En föreläsning med Bodil Thornell och Cecilia Stridh Pettersson Lördag 24 november kl 9.30-12.30 Mer info kommer….

After work - Föredrag om drömarbete
​Måndag den 5 november kl 18.00-19.00 berättar Sofia Petersen om drömarbete. Kom och lyssna när Sofia berättar om vad drömarbete ...

Lunchföreläsning med soppa, endast 3 tillfällen
​Den här hösten kommer vi bara att erbjuda 3 st soppluncher så först till kvarn, begränsat antal platser. 17 oktober En strålande...

Det finns över 45 000 sjukdomar men bara en hälsa
​En föreläsning om hur du kan stärka din hälsa, och vad du kan göra vid olika problem: Hjärtsvikt -...